Onze ambacht, onze limoncello

Kwaliteit

Kwaliteit

De basis van de kwaliteit begint bij de citroen. Een citrusvrucht met een dikke sappige en geurige schil, klaar om zijn smaak af te geven om iets moois te creëren.

Italiaanse citroenen

Italiaanse citroenen

De perfecte “Sfusato” citroen rijpt onder de Italiaanse zon. Biologisch geteeld op eeuwenoude gaarden in het bezit van familiebedrijven.

Werkwijze

Werkwijze

Hand geplukt, gewassen en geraspt Geweekt in alcohol voor 14 dagen and daarna uitgebalanceerd vermengd met siroop. Met trots geproefd en gebotteld.

Salute

Salute

De perfecte “Sfusato” citroen rijpt onder de Italiaanse zon. Een likeur die bestemd is voor eindeloze zomeravonden en voorziet in het ultieme proost moment en voor iedere feestelijke gelegenheid.

Welkom bij de familie

Genieten van onze limoncello voor zakelijke doeleinden? Dat is geweldig, laat je gasten genieten van citroenen op een ander niveau! We helpen en ondersteunen jouw graag met materiaal en recepten. Elke bestelling vanaf 12 flessen word verstuurd met een korting van 20%.

De makers achter Maresan

Marcel_maresan
Marcel van der Meulen Marketing
Sander_maresan
Sander Wijnstra Product development
Jelle-andre
Jelle André Sales
Freerk
Freerk Sales

Wat klanten vinden

 • Jasper G.
  Delicious limoncello, because of the lower alcohol percentage than a normal limoncello, it drinks better.
  Jasper G.
 • Melanie A.
  Good taste, lovely entrepreneurs, fast delivery.
  Melanie A.
 • David K.
  After tasting this limoncello I never want to drink anything else. I recommend everyone to give this delicious limoncello a try.
  David K.

Benieuwd naar onze limoncello?